Onboard koerier

Risicoloos uw pakket laten leveren zonder dat deze te laat aankomt op bestemming.

obc koerier amsterdam

OBC Transport

Een on board courier (OBC) is een service die door ons wordt aangeboden om dringende en belangrijke zendingen snel en veilig te leveren. Wij zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de zending gedurende het hele leveringsproces, van ophalen tot afleveren. Vaak verzenden we de pakketten met commerciële luchtvaartmaatschappijen mee, om te garanderen dat het op tijd en snel wordt afgehandeld.

Waarom gebruik je een Onboard Koerier?

Als u bijvoorbeeld een pakket heeft die binnen 5 uur op bestemming moet zijn dan kunt u beroep doen op een Onboard Koerier.

Wanneer is een Onboard koerier voor u interessant?

  • Je bent verzekerd van een zeer korte levertijd.
  • De pakketten worden persoonlijk bij de bestemming afgeleverd.
  • Je pakketten gemakkelijk volgen door middel van ons tracking systeem.
  • Volledig ontzorgd: wij handelen alles voor u af.

De OBC-service wordt vaak ingezet wanneer het gaat om zeer belangrijke documenten, monsters, medische benodigdheden of andere goederen die snel en betrouwbaar op de plaats van bestemming moeten komen. De OBC draagt de zending meestal persoonlijk bij zich aan boord van een passagiersvlucht. Dit zorgt ervoor dat de zending snel en veilig wordt geleverd zonder vertragingen of risico’s die kunnen optreden bij reguliere verzendmethoden.

Hoe gaat OBC in z’n proces?

Om het proces van ophalen tot aflevering iets duidelijker te maken, hebben we dit vastgelegd in de volgende stappen.

  1. Ophalen: De OBC haalt de zending op bij de afzender, waarbij wordt gezorgd voor de juiste documentatie en douaneafhandeling.
  2. Reis naar de vertrekluchthaven: De OBC reist naar de luchthaven van vertrek, waarbij de zending veilig wordt bewaard.
  3. Inchecken: De OBC checkt in voor een geschikte passagiersvlucht die naar de bestemming gaat en waarbij de zending aan boord kan worden genomen.
  4. Vlucht: De OBC draagt de zending bij zich aan boord van de vlucht en zorgt ervoor dat deze veilig wordt bewaard tijdens de reis.
  5. Aankomst: Bij aankomst op de bestemmingsluchthaven zorgt de OBC voor een snelle afhandeling en douanecontroles.
  6. Aflevering: De OBC levert persoonlijk de zending af bij de ontvanger op de eindbestemming.
obc koerier bus amsterdam

WAAROM WE LOVE TRANSPORT?

Kies voor We Love Transport B.V. voor uw Europa transportbehoeften en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw goederen in goede handen zijn en op tijd aankomen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportvereisten te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Wij zijn er om u te helpen uw logistieke doelen te bereiken en uw bedrijf vooruit te helpen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij We Love Transport staat u garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat uw goederen met de grootste zorg worden behandeld en stipt op tijd worden afgeleverd, elke keer weer.

Snelle service & processen

Onze snelle service zorgt ervoor dat uw tijd wordt geoptimaliseerd en uw tevredenheid gemaximaliseerd. Met We Love Transport zijn uw goederen sneller op hun bestemming, dankzij onze efficiënte logistieke processen en toegewijde team.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We Love Transport gaat verder dan het leveren van uitstekende service; wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de planeet ernstig. Op jaarbasis besparen wij het milieu zo’n 160.000 km aan leegrijdende auto’s. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

obc koerier gebouw

De kosten van de OBC-service

De kosten van een OBC-service kunnen aanzienlijk zijn vanwege de snelheid en persoonlijke aandacht die bij het proces komen kijken. Het wordt vaak gebruikt in situaties waarin tijd van essentieel belang is en waarbij reguliere verzendmethoden niet snel genoeg zouden zijn.

 

Alternatieven van de OBC

Als je liever iets minder kosten wilt maken, hebben we natuurlijk ook enkele alternatieven die we kunnen verzorgen. Hou hier wel rekening met een langere verzendtijd.

 

Koeriersdiensten zonder OBC

Traditionele koeriersdiensten bieden mogelijk niet dezelfde mate van persoonlijke aandacht en snelheid als een OBC-service. Hoewel ze snel kunnen zijn, zijn ze niet altijd direct beschikbaar voor internationale leveringen en kunnen ze afhankelijk zijn van verschillende tussenstops en overschrijdingen van grenzen.

 

Zeevracht

Zeevracht is over het algemeen langzamer dan luchtvracht en OBC-services vanwege de langere reistijd over water. Het is echter een kosteneffectievere optie voor het verzenden van grote hoeveelheden goederen.

 

Standaard postdiensten

Standaard postdiensten zijn vaak goedkoper, maar ze bieden doorgaans niet dezelfde snelheid en trackingmogelijkheden als OBC-services. Internationale post kan vertragingen ondervinden bij douaneafhandeling en distributie in het ontvangende land.

Maak vandaag nog een bezorgafspraak!

Ontdek onze expertise en oplossingen op maat. Wil je weten hoe wij jouw transportwensen kunnen vervullen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. We kijken uit naar je bericht!

we love transport bus