Duurzaamheid

Maatschappelijk ondernemen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de transportsector. We zien steeds vaker dat transportbedrijven duurzame oplossingen toepassen en hun eigen bijdrage aan de maatschappij daarmee vergroten. Het verminderen van de CO2-uitstoot is een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiervoor is het belangrijk dat er milieuvriendelijke technologieën worden toegepast, zoals elektrische of hybride voertuigen. Binnen al onze transport diensten proberen we zo duurzaam mogelijk te opereren.

duurzaamheid wagen mercedes

Wat doet WLT op dit gebied

Bij We Love Transport (WLT) dragen we ons steentje bij aan een duurzamere transportsector en maatschappij voor de toekomst. Een concreet voorbeeld hiervan is onze inzet van 100% elektrische E-Vito bestelwagens, die rondrijden in en rondom de luchthaven Schiphol en Amsterdam-centrum.

De keuze voor 100% elektrische voertuigen zoals de E-Vito bestelwagens is een belangrijke stap in de richting van verminderde CO2-uitstoot en een schonere lucht. Elektrische voertuigen stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat zowel de luchtkwaliteit als de gezondheid van de gemeenschap ten goede komt.

Bovendien dragen elektrische voertuigen bij aan een lagere geluidsproductie in drukke stedelijke gebieden, wat het leefklimaat in de stad verbetert. Dit is vooral belangrijk in gebieden zoals Amsterdam-centrum, waar verkeersgeluid een grote zorg is.

Waarom doet wlt aan duurzaam rijden