Security alert Italië

Yassin Lamou
vracht opslag overview buiten
​TLN waarschuwt transportondernemers voor neppolitie in Italië en specifiek in het gebied Milaan – Turijn – Alessandria – Novara Incidenten vinden plaats op zowel hoofdwegennet als onderliggend wegennet. De chauffeur wordt aangevallen nadat hij is gestopt en vrachtauto en lading worden gestolen.

Concrete tips

Het is belangrijk om chauffeurs te instrueren kalm te blijven en niet de held te spelen. Pas op voor neppolitie, nepdouane en andere nephandhavers! Bij een vermoeden dat het om nephandhavers gaat, is het belangrijk om gelijk 112 te bellen en te achterhalen of er inderdaad sprake is van een controle door politie of andere handhavers. Hou het voertuig in beweging en stop niet. Rij naar de dichtstbijzijnde politiepost of plaats waar zich veel mensen bevinden en/of beveiliging is. Behandel signalen van andere weggebruikers dat er iets mis is met het voertuig extreem voorzichtig. Doe hetzelfde met het ongevraagd aanbieden van hulp door onbekende personen.

TLN adviseert nadrukkelijk om gebruik te maken van beveiligde parkeerplaatsen. Via de website http://www.iru.org/transpark-app kunt u de route ingeven en de beveiligde parkeerplaatsen lokaliseren.

Pakketten en goederen met spoed verzenden doe je bij We Love Transport.
Bij We Love Transport zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van transport. Een van deze mogelijkheden is Spoedtransport. Met spoedtransport staan snelheid en betrouwbaarheid centraal. Dat betekend dat wij binnen enkele uren uw goederen in heel Nederland af kunnen leveren. Hiervoor zijn wij ook 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

 

Bron: TLN Nederland

Maak vandaag nog een bezorgafspraak!

Ontdek onze expertise en oplossingen op maat. Wil je weten hoe wij jouw transportwensen kunnen vervullen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. We kijken uit naar je bericht!

we love transport bus